Årets vinnere og bittelitt til.

Skrevet 23 januar 2018 15:10

Vi må jo presentere årets vinnere av årets cup!

Vinnere i klasse G13 ble et suverent Jotun lag. Mange store seiere ble kronet med finaleseier mot Gjøvik-Lyn City på hele 7-2!!! Gjøvik-Lyn United fikk 3.plassen

Vinnere i klasse J18 ble Nesbyens J16 2, et veldig sterkt lag som vant alle sine kamper suverent. Finalen vant de mot 1.laget sitt med hele 5-1. Her ble Ål IL 3. lag.

I klasse G14 ble det en tett og jevn finale med 2 gode futsallag. Der avgjorde FC St Jacob Hjom kampen etter 10 sek i ekstratid. Altså golden goal det er glede det, ja i hvertfall for det ene laget. Her ble Nesbyen IL 3.laget i cupen.

I siste klassen med finale ble det seier til et meget godt Krødsherad IL med 2-0 over Gol. Disse 2 lagene er J13 og laget på 3.plass, Ål IL er også J13. Med andre ord det gror godt i jentefotballen.

I den siste klassen vi fikk til å arrangere var det ikke premiering så da var jo alle vinnere på lik linje. Det var altså G12.

Til sammen 72 kamper fordelt på 34 lag ble ei fantastisk fin fotballhelg. Nå gjelder det bare å få satt dato for neste helg raskest mulig og åpne for ny påmelding.